Please select your preferred language

close
map

    Legal Notice

     

    POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

    Acest site este administrat de KEBA AG (FN 184376t), numită în continuare „noi”, „noastră” și „KEBA”, cu sediul în Gewerbepark Urfahr 14 - 16, A-4041 Linz. În această politică de confidențialitate, noi, ca persoană responsabilă conform Art. 4 Para. 7 GDPR UE, descriem datele pe care le colectăm când vizitați site-ul nostru web și în ce scop le procesăm. Pentru toate detaliile de contact relevante, consultați secțiunea 10 a acestei politici de confidențialitate.

    În cadrul acestei politici de confidențialitate, ne îndeplinim obligațiile de a furniza informații cu privire la următoarele site-uri web administrate de noi și accesibile separat:

    http://www.keba.com
    http://wwwdoku.keba.co.at/industrie/doku/index.php http://wwwdoku.keba.co.at/bank/doku_b/index.php
    https://keba.clickandlearn.at
    https://spare-parts.keba.com
    https://jira.keba.com
    https://dataspace.keba.com
    https://www.pool4tool.com/portal/keba/

    Deoarece protecția datelor personale este de o importanță deosebită pentru noi, respectăm cu strictețe cerințele legale ale DSG și GDPR UE atunci când colectăm și procesăm datele dvs. personale.

    În cele ce urmează, vă vom informa în detaliu cu privire la scopul și domeniul și scopul procesării datelor de către noi, precum și asupra drepturilor dvs. ca persoană afectată de prelucrarea datelor. Citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate înainte de a continua să utilizați site-ul nostru și, dacă este cazul, dați-vă acordul pentru prelucrarea datelor.

    1. Date cu caracter personal

    Utilizarea site-ului nostru este în principiu posibilă fără a furniza date cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru utilizarea serviciilor individuale, pot apărea reguli diferite, pe care vi le prezentăm separat.

    În principiu, în afară de modulele cookie descrise în detaliu mai jos, înregistrăm și salvăm numai datele pe care ni le comunicați prin introducerea acestora în formularele noastre de intrare sau prin interacțiunea activă cu site-ul nostru în orice alt mod.

    Datele cu caracter personal sunt orice informații legate de o persoană fizică identificată sau identificabilă. Acestea includ, de exemplu, numele, adresa dvs., numărul de telefon sau data nașterii.

    2. Utilizarea modulelor cookie

    a. În cazul utilizării doar cu scop informativ a site-ului nostru, adică dacă nu vă înregistrați sau ne furnizați informații, colectăm numai datele personale pe care browserul dvs. le transmite la serverul nostru. Prin urmare, dacă doriți să vizitați site-ul nostru, colectăm următoarele informații care sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru a afișa site-ul și a garanta stabilitatea și securitatea acestuia în conformitate cu Art. 6 Para. 1 Alineatul 1 lit. f al GDPR UE:

    • Adresa IP
    • Data și ora solicitării
    • Diferența de fus orar față de meridianul Greenwich (GMT)
    • Conținutul solicitării
    • Starea accesului/codul de stare http
    • Fiecare volum de date transferat
    • Site-ul web de la care provine solicitarea
    • Browserul folosit
    • Sistemul de operare și interfața acestuia
    • Limba și versiunea software-ului browserului

    b. Pe lângă datele menționate mai sus, modulele cookie sunt stocate pe computer când utilizați site-ul nostru; acestea sunt fișiere text mici care sunt stocate pe unitatea dvs. de disc, atribuite browserului pe care îl utilizați și prin intermediul căruia organizația care creează modulul cookie (noi în acest caz) sunt transmisie anumite informații. În stadiul actual al tehnicii, modulele cookie nu pot executa programe sau transmite viruși pe computer, ci servesc doar pentru a face internetul să fie mai ușor de utilizat și mai eficient. Practic, puteți face diferența dintre module cookie interne, module cookie terțe și solicitări terțe. În continuare, ne referim la funcționalitatea respectivă a aplicațiilor utilizate.

    c. Site-urile noastre utilizează următoarele tipuri de module cookie, al căror obiect și funcționare sunt explicate mai jos:

    • Module cookie tranzitorii: Modulele cookie tranzitorii sunt șterse automat când închideți browserul. Acestea includ, în special, module cookie de sesiune, care stochează un așa-numit ID de sesiune, cu care diferite solicitări din browserul dvs. pot fi atribuite sesiunii partajate. Aceasta va permite computerului dvs. să fie recunoscut când reveniți la site-ul nostru web. Aceste module cookie de sesiune sunt șterse când vă deconectați sau închideți browserul.

    • Module cookie persistente: Modulele cookie persistente sunt șterse automat după o perioadă specificată, care poate diferi în funcție de modulul cookie. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să ștergeți modulele cookie din setările browserului dvs. în orice moment.

    d. Puteți schimba setările browserului dvs. pentru a refuza, de exemplu, acceptarea modulelor cookie de la terți sau a tuturor modulelor cookie. În acest caz, totuși, trebuie să vă informăm că nu puteți utiliza toate caracteristicile site-ului nostru.

    e. De asemenea, folosim module cookie pentru a vă identifica pentru vizitele de urmărire dacă aveți un cont la noi, altfel trebuie să vă conectați de fiecare dată când vizitați.

    f. Modulele cookie Flash pe care le utilizăm nu sunt înregistrate de browserul dvs. ci de plug-inul Flash. În plus, utilizăm obiecte de stocare HTML5, care sunt stocate pe dispozitivul dvs. Aceste obiecte stochează datele necesare indiferent de browserul pe care îl utilizați și nu au nicio dată de expirare automată. Puteți împiedica procesarea modulelor cookie Flash prin instalarea modulelor add-on adecvate în browserul dvs. sau utilizarea acestora în mod privat.

    3. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

    Datele cu caracter personal care depășesc informațiile stocate de module cookie sunt procesate de noi numai dacă le furnizați voluntar, de exemplu când vă înregistrați la noi, încheiați o relație contractuală cu noi sau ne contactați în alt mod. Aceste sunt doar detalii de contact și informațiile despre preocupările pe care ni le adresați.

    Utilizăm datele personale furnizate de dvs. exclusiv în contextul îndeplinirii scopului respectiv al procesării (de ex. înregistrarea, procesarea unei comenzi, trimiterea materialului de informare și anunțurilor, administrarea unei loterii, răspunsul la o întrebare, activarea accesului la anumite informații) atât timp cât este necesar și/sau este permis din punct de vedere juridic (în special în conformitate cu Art. 6 al GDPR UE) (de ex., trimiterea de anunțuri și materiale de informare la clienții existenți și părțile interesate).

    Scopul procesării datelor dvs. este operarea site-ului nostru și furnizarea de informații specifice companiei, inclusiv prezentarea ofertei bunurilor și serviciilor noastre (marketing). Orice utilizare ulterioară a datelor dvs. va avea loc numai în măsura în care ați fost de acord explicit cu aceasta. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment ulterior, după cum este explicat în detaliu mai jos.

    4. Durata de stocare

    În principiu, stocăm datele pe care ne-ați furnizat exclusiv pentru asistența pentru clienți sau pentru scopuri de marketing și informare până la expirarea a trei ani de la ultimul contact. Cu toate acestea, dacă doriți, vom șterge datele înainte de expirarea acestei perioade, cu excepția cazului în care există un obstacol legal în acest sens.

    În cazul inițierii sau încheierii contractelor, prelucrăm datele dvs. personale după executarea completă a contractului până la expirarea garanției, statutului limitărilor și perioadelor de păstrare legală care ne sunt aplicabile, pe lângă încetarea oricăror litigii legale în care datele să fie necesare ca dovadă.

    5. Instrumente și aplicații utilizate

    a. Utilizăm Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA. Acest serviciu folosește așa-numitele „module cookie” (a se vedea mai sus) Informațiile generate de modulele cookie despre utilizarea de către dvs. a acestui site web sunt transmise de obicei la un server Google și stocate acolo.

    În numele nostru, Google utilizează aceste informații pentru a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului nostru web pentru a compila rapoarte despre activitatea site-ului web, pentru a compila rapoarte despre activitatea site-ului web și pentru a furniza alte servicii legate de activitatea site-ului web și utilizarea internetului către operatorul site-ului web. Adresa IP furnizată de Google Analytics ca parte a Google Analytics nu va fi compilată cu alte date Google.

    Stocarea modulelor cookie solicitată de Google Analytics poate fi împiedicată de o setare corespunzătoare a software-ului browserului dvs.; totuși, aceasta poate face să nu puteți utiliza funcționalitatea completă a acestui site web. Colectarea de date generate de module cookie și legată de utilizarea de către dvs. a site-ului web (inclusiv adresa dvs. IP) precum și transmiterea și procesarea acestora de către Google vă poate împiedica să descărcați și să instalați plug-inul browserului disponibil la următorul link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

    Dacă doriți informații suplimentare despre natura, amploarea și scopul datelor colectate de Google, vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a companiei. https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de De asemenea, Google procesează datele dvs. în SUA și respectă Scutul de confidențialitate UE-SUA.

    b. Pe site-ul nostru folosim ofertele Google Maps. Acest lucru ne permite să vă afișăm hărți interactive direct pe site, permițându-vă să utilizați cu ușurință funcția de hartă.

    Vizitând site-ul nostru, Google primește informațiile că ați accesat subsite-ul corespunzător al site-ului nostru web și datele personale listate la punctul 2. Acest lucru se întâmplă indiferent dacă sunteți conectat sau nu prin intermediul unui Cont Google. Dacă sunteți conectat(ă) la Google, datele dvs. vor fi atribuite direct contului dvs. Dacă nu solicitați acest lucru, trebuie să vă deconectați de la Google înainte de a utiliza acest serviciu. Google utilizează datele dvs. pentru publicitate, cercetare de piață și proiectarea site-urilor în funcție de necesități. Puteți avea obiecții față de utilizarea datelor dvs. în această privință, pe care trebuie să le transmiteți la Google.

    Pentru mai multe informații despre scopul și obiectul colectării de date, consultați Politica de confidențialitate a Google, disponibilă la http://www.google.de/intl/de/policies/privacy. De asemenea, Google procesează datele dvs. în SUA și respectă Scutul de confidențialitate UE-SUA.

    c. De asemenea, pe site-ul nostru oferim link-uri către alte site-uri web; acest lucru este doar pentru scopuri informaționale. Aceste site-uri web nu sunt sub controlul nostru și, prin urmare, nu sunt acoperite de această Politică de confidențialitate. Dacă activați un link, este posibil ca operatorul acestui site să colecteze informații despre dvs. și să le proceseze în conformitate cu politica de confidențialitate a acestuia, care poate fi diferită de a noastră.

    d. Pe site-ul nostru există, de asemenea, posibilitatea de a interacționa prin pluginuri cu diferite rețele sociale. Acestea sunt:

    • Facebook, administrat de Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda
    • Google+, admnistrat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA
    • Linked In, administrat de LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA
    • Youtube, administrat de Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066 SUA
    • XING, administrat de XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Germania

    Dacă faceți clic pe un plugin al uneia dintre aceste rețele sociale, acesta va fi activat și conectat la serverul respectiv al acestei rețele. Nu avem control asupra volumului și conținutului datelor transmise făcând clic pe pluginul către operatorul respectiv al acestei rețele sociale.

    De asemenea, folosim pagini și canale proprii ale rețelelor sociale menționate.

    Dacă doriți să aflați despre natura, volumul și scopul datelor colectate de operatorii acestor rețelei sociale, vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a rețelei sociale respective.

    e. Pentru solicitanții interesați, oferim instrumentul de aplicație eRecruiter. Este vorba de serviciul oferit de eRecruiter GmbH cu sediul la A-4020 Linz, Am Winterhafen 4. În timpul perioadei de solicitare, vom stoca informațiile pe care ni le trimiteți în timpul procesului de solicitare pentru o căutare de loc de muncă specifică până când postul respectiv este ocupat și șase luni după pentru a proteja interesele noastre în cazul unei dispute cu solicitantul.

    Datele de la solicitați și solicitanții care ne acordă voluntar permisiunea în timpul procesului de solicitare pentru a le păstra datele ca dovadă sunt stocate la noi pentru o perioadă de doi ani. Orice consimțământ dat în acest context poate fi revocat în orice moment cu efect pentru viitor.

    Utilizăm eRecruiter împreună cu alte companii afiliate, care pot fi găsite la https://www.keba.com/ro/corporate/contact/locations-worldwide/keba-la-nivel-mondial

    În măsura în care ne trimiteți o solicitare, datele dvs. vor fi transmise companiilor afiliate cu noi în țara terță, dacă acest lucru este adecvat și legal permis.

    f. Pentru instruirea și educația în continuare a clienților și partenerilor de service utilizăm o platformă eLearning (LMSFront) care este găzduită pe serverele companiei CLICK&LEARN. În acest scop, stocăm următoarele date cu caracter personal, care sunt utilizate pentru a presta serviciul și pentru a determina atingerea obiectivelor de instruire și validitatea certificatelor: Nume, adresă de e-mail, participarea la curs, cronologia activităților din cadrul platformei, finalizarea cursului. În plus, atunci când participați la instruirea în clasă, dacă specificați informații suplimentare, cum ar fi afilierea companiei, numărul de telefon și locația vor fi stocate pentru verificarea calificărilor, validitatea certificatelor și contactarea în timpul/pentru sesiunile de instruire. Aceste date sunt stocate până la 10 ani de la ultimul contact.

    6. Transmiterea datelor

    Transmiterea datelor dvs. la terți nu are loc dacă nu suntem obligați legal să facem acest lucru, transferul datelor este necesar pentru a executa o relație contractuală între noi sau v-ați exprimat acordul anterior față de dezvăluirea datelor dvs. Procesatorii externi sau alți parteneri de cooperare vor primi datele dvs. numai dacă este necesar pentru executarea contractului sau dacă avem un interes legitim în acest sens, pe care le dezvăluim separat dacă este necesar. În măsura în care unul dintre procesatorii noștri intră în contact cu datele dvs. cu caracter personal, ne asigurăm că acesta respectă prevederile legilor privind protecția datelor în același mod ca și noi.

    Datele dvs. personale nu vor fi vândute de noi sau nu vor fi vândute unor terțe părți din afara Grupului. Transferăm datele dvs. companiile afiliate cu noi, în măsura în care se justifică pentru executarea unui contract, o obligație legală sau interesul nostru legitim. O prezentare generală a afiliaților noștri poate fi găsită la https://www.keba.com/ro/corporate/contact/locations-worldwide/keba-la-nivel-mondial

    În cazul în care partenerii noștri contractuali, procesatorii sau companiile afiliate cu noi au sediul într-o țară terță, adică un stat în afara Spațiului Economic European (SEE), vă vom informa despre consecințele acestei circumstanțe în conținutul oferit înainte de transmiterea datelor dvs. personale.

    7. Referințe încrucișate la alte site-uri web

    De asemenea, site-urile noastre conțin referințe încrucișate (link-uri) la site-urile altor furnizori. KEBA AG nu este responsabilă pentru conținutul terților care poate fi accesat prin intermediul acestor referințe încrucișate (LINK-URI). Oferta terțului a fost verificată după trimiterea inițială la conținutul ilegal. Doar dacă aflăm sau suntem informați că o ofertă are conținut ilegal, această referință încrucișată (LINK) va fi anulată imediat ce este posibil și rezonabil din punct de vedere tehnic.

    8. Siguranță

    Utilizăm numeroase măsuri de securitate tehnice și organizaționale pentru a proteja datele dvs. împotriva manipulării, pierderii, distrugerii și accesului de către terți. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătățite în mod constant în conformitate cu evoluțiile tehnologice de pe internet.

    9. Drepturile dvs.

    În conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor și Legea privind protecția datelor, dvs., ca subiect al prelucrării de către noi a datelor, aveți următoarele drepturi și căi de atac:

    • Dreptul la informare (Art. 15 GDPR UE): Ca subiect al datelor, aveți dreptul să solicitați informații dacă și care date cu caracter personal sunt procesate de dvs. Pentru protecția dvs., astfel încât nimeni să nu informeze străinii despre datele dvs., poate fi necesar să verificăm identitatea acestora într-o manieră adecvată.

    • Dreptul la rectificare (Art. 16) și anulare (Art. 17 GDRP UE): Aveți dreptul să cereți fără întârziere corectarea datelor personale incorecte cu privire la dvs. sau, ținând seama de scopurile procesării datelor, completarea datelor cu caracter personal incomplete și ștergerea datelor dvs., cu condiția îndeplinirii criteriilor prevăzute la Art. 17 GDPR UE.

    • Dreptul la restricționarea procesării (Art. 18 GDPR UE): Aveți dreptul legal de a restricționa prelucrarea tuturor datelor cu caracter personal colectate. Aceste date sunt procesate din cererea de restricție numai cu consimțământ individual sau pentru aplicarea și executarea revendicărilor legale.

    • Dreptul la portabilitatea datelor (Art. 20 GDPR UE): Puteți solicita transferul nestingherit și nerestricționat al datelor cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sau le-ați furnizat unei terțe părți.

    • Dreptul la obiecție (Art. 21 GDPR UE): Puteți oricând, din orice motiv care decurge din situația dvs. particulară, să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la dvs., care poate fi necesară pentru protejarea intereselor noastre legitime sau ale unei terțe părți. Datele dvs. nu vor fi procesate după opoziție, cu excepția cazului în care există motive legitime temeinice pentru procesare care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs. sau prelucrarea are ca scop aplicarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale. Puteți contesta prelucrarea datelor în scopuri de corespondență directă în orice moment cu implicații pentru viitor.

    • Revocarea consimțământului: Dacă ați aprobat separat prelucrarea datelor dvs., o puteți revoca în orice moment. Această revocare afectează admisibilitatea prelucrării datelor dvs. personale după ce ne-ați oferit-o.

    Dacă luați o măsură pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus în cadrul GDPR, trebuie să răspundem fără întârziere măsurii solicitate, dar nu mai târziu de o lună de la primirea cererii dvs. sau să ne conformăm solicitării.

    Vom răspunde gratuit la toate investigațiile rezonabile în cadrul legal cât mai curând posibil.

    Autoritatea pentru protecția datelor este responsabilă pentru solicitările privind încălcarea dreptului de acces, încălcarea drepturilor de păstrare a secretului, modificare sau anulare.

    Autoritatea austriacă pentru protecția datelor

    [Austrian Data Protection Authority]

    Wickenburggasse 8

    1080 Vienna

    dsb@dsb.gv.at

    10. Informații de contact / Persoană de contact / Responsabil cu protecția datelor

    a. Informații de contact ale persoanei responsabile

    KEBA AG Headquarters

    Gewerbepark Urfahr

    Reindlstraße 51

    4041 Linz, Austria

    +43 732 7090-0 +43 732 730910

    keba@keba.com

    b. Informații de contact ale responsabilului cu protecția datelor/persoanei de contact pentru aspectele legate de protecția datelor

    KEBA AG Headquarters

    Martin Rabeder

    Gewerbepark Urfahr

    Reindlstraße 51

    4041 Linz, Austria

    privacy@keba.com

    +43 732 7090-25504

    Actualizare: Mai 2018