Kontakt oss nå

  Unde vedeți viitorul?

  Seria revoluționară și evolutivă evo

  Punte între lumea digitală și cea analogică

  Pentru provocările de azi și din viitor

  Digitalizare în creștere, clienți pretențioși, dobânzi în scădere, reglementări legale, închideri de filiale - lumea finanțelor parcurge o transformare radicală. În acest context, nimeni nu știe cu exactitate cum va arăta viitorul. Noua serie evo de la KEBA este componenta dvs. esențială pentru viitor - indiferent când va începe acesta și în orice fel ar arăta.

  Indiferent dacă vorbim despre automatul inovator cu funcția de recirculare a banilor, despre sistemul multifuncțional SB, despre serviciile automatizate sau despre fuziunea unică dintre sistemul SB și platforma de comunicare: varietatea de utilizări și capacitățile seriei evo îi conferă acesteia flexibilitate în raport cu cerințele viitoare.

  KePlus RT10

  Cash-recycler fiabil pentru exterior

  KePlus R10

  Bancomat fiabil pentru interior

  KePlus FT10

  Tehnologie duală de casete pentru exterior

  KePlus F10

  Sistem multifuncțional cu protecție maximă a investiției

  În curând!

  KePlus FX10

  Soluția potrivită pentru fiecare cerință

  Produsele seriei
  evo

  Modul în care evo se adresează clienților dvs.

  Design4all

  Clienții dvs. sunt diferiți și au cerințe variate - însă pentru toți aceștia, conceptul de self-service ar trebui să fie atractiv. Din păcate, în cazul multor sisteme SB, butoanele complicate, indicațiile greu de înțeles și câmpurile de interacțiune care creează confuzie sunt la ordinea zilei, suprasolicitându-vă clienții încă din prima clipă. Din acest motiv, evo are ca obiective: un design atrăgător în combinație cu utilizarea ușoară pentru toți clienții dvs. Pentru noi, Design4all nu înseamnă doar îndeplinirea normelor, ci și faptul că, per ansamblu, sistemul este utilizat cu plăcere.

  Totul din sticlă

  Ca experți în domeniul automatelor bancare, știm că un sistem SB ar trebui să funcționeze fără probleme pe termen lung și să fie durabil. De aceea, pentru interfața cu utilizatorul noii serii evo ne axăm în totalitate pe materialul sticlă, acesta fiind extrem de rezistent la uzură și la vandalizare, dar și foarte ușor de curățat. În acest fel, carcasele din plastic uzate și murdare sunt de domeniul trecutului.

  SmartSurface

  Interfața cu utilizatorul este cel mai important punct de interacțiune cu clienții dvs. Suprafața „SmartSurface” evo se distinge prin monitor Multi-Touch, camere integrate, senzori și printr-un concept fundamental nou de operare și de iluminat. Monitorul Multi-Touch îndeplinește în mod unic înaltele cerințe actuale ale clienților băncii, obișnuiți cu operarea de zi cu zi a aparatelor de tip tabletă.

  Utilizabil pentru toți

  Deseori se impune adaptarea filialei la necesitățile diferitelor grupe de persoane, de exemplu în ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap. Prin abordarea „Design4all” a seriei evo, au fost avute în vedere necesitățile variate ale tuturor utilizatorilor (clienți, tehnicieni de service, operatorii aparatelor ...), astfel încât să fie epuizat întregul potențial de utilizare.

   

  Lumea evo e plină de oportunități

  Provocările din domeniul bancar sunt mari: * viitorul instituțiilor financiare îl constituie digitalizarea serviciilor. Cu toate acestea, lumea digitală ar trebui să fie totuși personală și umană. * Eficiența în operarea filialei este cerința momentului, dar nu ar trebui să se efectueze pe cheltuiala clienților dvs. * Apropierea față de client devine un factor de succes indispensabil, dar clienții dvs. vă vizitează filiala tot mai rar.

  Prin evo creăm împreună o punte care să lege lumea digitală de cea analogică. Prin conceptul integral, evo prezintă flexibilitate pentru toate cerințele: individualizat pentru a fi ambasadorul brandului instituției dvs., integrat armonios în structura modernă a filialei, comunicare între sistemul SB și platforma de comunicare, chiar și independent de locul instalării (la interior sau la exterior). Posibilitățile rezultate astfel vă vor fascina.

   
   

  Depășirea perspectivei

  Noi concepte de integrare

  Cu ajutorul evo, serviciile bancare automatizate pot fi foarte ușor combinate cu consultanța. Prin integrarea completă a produselor seriei evo în soluții de ghișeu inovatoare pot fi oferite servicii automatizate, concomitent cu amplificarea comunicării personale.

  Cross-Selling

  Utilizarea de noi canale de distribuție și de marketing reprezintă un factor de succes al conceptelor de filială. Bancomatul este unul dintre cele mai importante puncte de contact dintre dvs. și clientul dvs. De ce să nu folosiți, așadar, aparatul SB pentru cross-selling și pentru activități de marketing individualizate în funcție de client?

  Servicii noi în SB

  Grație monitorului SmartSurface cu diagonala de 19", cititorului de carduri NFC și funcției de scanare a codului de bare, nimic nu stă în calea conceptului de Omni-Channel. Reciclarea banilor, plata sumelor mari de bani, tranzacțiile de credit și de economisire, combinate cu service-ul imediat la terminal - evo vă permite o configurare nelimitată a componentei comerciale.

  Ambasadorul brandului

  Independent de locație, evo permite implementarea design-ului dvs. individual direct în sistem. Conceptul de montaj și de aerisire unic pe piață permite închiderea în carcase, mascarea completă și montarea de structuri auxiliare. În acest fel, prin marca dvs. creați o mai bună conștientizare în rândul clienților dvs.

  Fuziune între ghișeu și SB

  evo realizează fuziunea dintre serviciile SB și cele de ghișeu, indiferent dacă integrați sistemul în structura ghișeelor sau dacă doriți să oferiți servicii complet automatizate în cadrul celor mai mici filiale.

  Siguranță pentru cerințele de mâine

  Concept integral și flexibil pentru toate cerințele Astăzi este mai importantă decât oricând luarea unor decizii sigure pentru viitor, deziderat cu atât mai greu de atins, cu cât lumea devine tot mai complexă, dinamică și imprevizibilă. Din acest motiv se impune minimizarea riscului în ceea ce privește realizarea de investiții care probabil mâine nu vor mai răspunde cerințelor pieței. Seria evo oferă spațiul necesar pentru luarea deciziilor și realizarea investițiilor, care să vă confere mereu siguranță în configurarea soluției de filială. În cazul tuturor noutăților, posibilitatea de utilizare variată a tehnologiei și siguranța pentru viitor sunt deopotrivă importante - indiferent de tipul filialei, de serviciile și funcțiile oferite și indiferent dacă e o soluție de ghișeu sau de sistem SB, în încăperea SB sau la exterior.

  Versatil în funcții și design Prin seria evo, KEBA vă oferă sisteme care țin pasul cu orice transformare SB și care îndeplinesc cerințe viitoare, care în prezent pot fi complet necunoscute. Acest lucru devine posibil datorită sistemului modular extensibil: cu ajutorul conceptului Wing pot fi adăugate în orice moment noi funcții SB, de așa manieră, încât să nu fie vizibil faptul că respectiva funcție a fost completată ulterior. Wing este integrat în sistem și influențează astfel acceptanța și ușurința utilizării în cel mai optim mod. Datorită conceptului sofisticat de aerisire, evo poate fi integrat chiar și în structura ghișeelor sau poate fi configurat prin intermediul elementelor de mascare - oricând și foarte simplu!

   
  Det oppstod en feil

  Du kan sende en e-post direkte til oss på keba@keba.com.

  Forespørselen din ble sendt

  Takk for forespørselen din. Vår KEBA kundestøtte tar kontakt med deg snart.

  Kontakt

  Trenger du flere opplysninger, har du spørsmål eller ønsker du å bli oppringt?

  Fornavn er et obligatorisk felt
  Etternavn er et obligatorisk felt
  E-postadresse er et obligatorisk felt Angi en e-postadresse
  Emne er et obligatorisk felt
  Din samtalepartner
  Julia Werger
  Julia Werger Team Administration Officer +43 732 7090 27705 wej@keba.com
  Please select your preferred language
  KEBA - Automation by innovation.